Sporten in je eentje te saai? Kom dan eens naar Buiten gewoon fit!

Sporten in je eentje te saai? Kom dan eens naar Buiten gewoon fit!

POWERBOOTCAMP

BOOTCAMPBuiten gewoon fit is een organisatie die het belangrijk vindt om mensen te laten sporten. Sporten is een van de belangrijkste dingen in het dagelijk leven, dit is niet alleen om er goed uit te zien maar ook om je goed te voelen, energie te hebben, en het is beter voor je lichaam. Helaas doen nog steeds veel mensen niet aan sport, dit is erg jammer en hier willen wij van Buiten gewoon fit verandering in brengen.

Hoe wilt Buiten gewoon fit dit doen?

Een van de grootste redenen die mensen hebben om niet te sporten is dat ze niemand hebben om mee te sporten en alleen sporten saai vinden. Dit probleem proberen wij aan te pakken door crowdfunding voor bootcamp! Wat wij willen creƫren is een grote groep mensen die nu lekker gaan sporten in plaats van thuis op de bank te hangen. Dit doen wij via internet met crowdfunding, wanneer er ergens een bootcamp is kun je die via ons bijwonen.

 

Dus stop met het zoeken naar een excuus, pak je spullen en ga lekker sporten. Kijk op de website van Buiten gewoon fit voor een bootcamp bij u in de buurt en ga eropuit!

Redactie

Reacties zijn gesloten.