Nauticashop heeft een meer uitgebreide webshop dan Dekker watersport

Nauticashop heeft een meer uitgebreide webshop dan Dekker watersport

logo Nauticashop

stootwillenBent u op zoek naar een goede online webshop welke veel verschillende producten van watersport verkoopt? Dan bent u bij Nauticashop aan het juiste adres! Zij hebben een zeer ruim assortiment van producten speciaal voor de watersport. Dit in vergelijking met andere bedrijven zoals Dekker watersport.

Zo betaald u bij Nauticashop gemakkelijker en veiliger met iDeal, Paypal of een bankoverschrijving dan bij Dekker watersport. Bij Dekker watersport heeft u ook vele betaalmogelijkheden, maar is dit aantal kleiner dan bij Nauticashop. Ook wordt er bij Nauticashop een track & trace code naar u verstuurd zodat u uw zending makkelijk kunt volgen. Verzenden doen zij via PostNL. Daarnaast komen uw bestelde producten bij Nauticashop ook sneller aan dan bij Dekker watersport.

Naast de betere verzendingsmogelijkheden heeft Nauticashop ook een groter assortiment aan producten dan Dekker Watersport. U heeft op de webshop een ruimere keuze aan categorieën en daaronder vallen vele producten die Dekker Watersport niet levert.

Onlangs heb ik zelf ook een aantal producten gekocht bij Nauticashop. Ik was op internet gaan kijken naar een aantal producten voor de watersport en kwam hierbij uit bij het bedrijf Nauticashop. Hier heb ik een aantal producten gekocht voor een relatief lage prijs.

Waarom producten van Nauticashop in plaats van Dekker watersport?

  • Goede bereikbaarheid van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00.
  • Gratis verzending vanaf €85,-, anders €6,75
  • U kunt veilig betalen met onder andere iDeal en Credit Cards
  • Voor vragen staan de werknemers van Nauticashop u graag te woord op 013-8200208
Redactie

Reacties zijn gesloten.