Klik hier voor de personal trainer en fysio onder een kap

Klik hier voor de personal trainer en fysio onder een kap

logo Physicum

personal trainingWanneer u graag wilt trainen maar wel met pijn klachten loopt, is physicum zeker een goede aanrader. Door een fysio en personal trainer samen te voegen kunt u hier al uw doelen waarmaken. klik hier om op de website te komen en contact op te nemen voor vragen en advies.

fysio behandelingen

Door een succesvolle techniek toe te passen om pijnklachten te verminderen,  is physicum net wat anders als andere fysiopraktijken. Door behandelmethoden te combineren als Mylogenics methode en uit Neurokinetic Therapy, behalen ze al binnen enkele behandelen een pijnloos resultaat. Bekijk daarom snel de website om de behandelingen door te lezen. Alle behandelingen worden erg duidelijk omschreven.

personal training

Buiten fysio kunt u hier ook terecht om in alle rust uw doelen te behalen, door een personal coach die een speciaal schema maakt,  die helemaal op jouw gericht is. Zo zorgen ze al binnen 3 maanden een gezien resultaat. Doordat de medewerkers gespecialiseerd zijn in sportblessures, spieren en gewrichten is dit de ideale plek om niet bang te zijn,  dat ook maar iets jouw sportdoel in de weg staat.

Op de website is het mogelijk om een kennismakingsgesprek aan te vragen

Redactie

Reacties zijn gesloten.