De koolhydraatarme crackers zijn een heerlijk tussendoortje

De koolhydraatarme crackers zijn een heerlijk tussendoortje

Low-Carb-Club

gg-bran-crispbreadWil jij graag een aantal kilo’s eraf maar wel lekker blijven eten? Dit lijkt onmogelijk maar dat is het niet met de producten van Low Carb Club. Deze producten zijn allemaal koolhydraatarm. Neem bijvoorbeeld de koolhydraatarme crackers. Deze proeven zoals de reguliere crackers maar bevatten nauwelijks koolhydraten.

Over de cracker

De cracker is ontstaan in het jaar 1801. Een bakker liet toen een beschuitje aanbranden en deze maakte een krakend geluid. Hij heeft toen de het aangebrande beschuitje ‘cracker’ genoemd. Tegenwoordig eet iedereen crackers en zijn nog maar nauwelijks weg te denken uit ons dagelijkse menu. Ook wanneer je op dieet bent, wordt de cracker zeer vaak gegeten. Om de cracker voor iedereen smakelijk te maken heeft Low Carb club nu koolhydraatarme crackers in verschillende smaken. Door het ruime assortiment zit er voor iedereen wel koolhydraatarme crackers smaken tussen die je lekker vindt.

De koolhydraatarme crackers van Atkins

De koolhydraatarme crackers van Atkins zijn het meest bekende merk crackers. Zo hebben zij in de collectie de luchtige crackers maar ook het gewone knackerbrod. Naast het merk Atkins zijn er nog vele merken in het ruime assortiment te vinden.

Om de cracker nog lekkerder te maken kun je kiezen voor andere soorten koolhydraatarme producten zoals light jam en komkommer of misschien kaas. Dit kun je op ieder moment van de dag eten zonder dat je er dikker van zal worden. Bekijk daarom het hele assortiment en bestel de koolhydraatarme producten die jij lekker vindt.

Redactie

Reacties zijn gesloten.