Smart personal training is een echte aanrader voor iedereen!

Smart personal training is een echte aanrader voor iedereen!

Logo-Smart-Personal-Training

Personal-TrainingWanneer u op zoek bent naar een goede personal trainer is  Smart personal training een echte aanrader! Ik was namelijk al jaren in gevecht met de overbodige kilo’s die ik met mij meedroeg. Het was echter wel erg lastig deze eraf te krijgen. De kilo’s gingen er wel af maar wanneer ik ook maar 1 week niet met afvallen bezig was kwamen ze er net zo hard weer aan. Sinds ik Bij Smart personal training zit heb ik hier geen last meer van! Ik heb aan het begin van de samenwerking een eetschema gekregen, vaak zijn dit schema’s waar het extreem gezond bij moet. Smart personal training houdt rekening met mijn manier van leven en zorgde er dan ook voor dat ik wel af en toe wat lekkers kon eten.

Hoe gaat Smart personal training te werk ?

  • Om te beginnen starten wij altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken wij uw doelen en hoe u dit bereiken wilt.
  • Wanneer dit alles duidelijk is begint Smart personal training met het maken van een trainingsschema en/of een eetschema.

Ook wordt er in de meeste gevallen samen gesport waarbij er een intensieve begeleiding is vanaf de kant van Smart personal training.

Redactie

Reacties zijn gesloten.