Hoe lang kom jij al in de sportschool Huissen? 

Hoe lang kom jij al in de sportschool Huissen? 

Of je nou net begint in de sportschool Huissen of dat je er al jaren bent. Iedereen is welkom en dat is juist zo fijn. Gezond en actief bezig zijn is goed voor je lichaam. Het helpt tegen verschillende ziektes zoals hart- en vaatziekten. Als je minimaal al een half uur een rondje loopt ben je goed bezig. Als je actief  bezig bent dan zorg je ervoor dat je je goed in je vel voelt en dat is natuurlijk ook belangrijk. Hieronder staan nog een paar tips die je kan gebruiken als je zelf of misschien wel samen naar de sportschool Gendt gaat.

Tips voor het sporten

Tip 1. Draag wat je wilt dragen, je ziet deze dagen veel trends en daar hoef je zelf niet bij mee te doen als je dat niet wilt. Kies een outfit uit waar jij je absoluut comfortabel in voelt als je naar de sportschool Huissen gaat. Dit kan van alles zijn: een joggingbroek of een korte broek. Een t-shirt of sport bh. Het is geen modeshow dus je hoeft er ook niet goed uit te zien in de sportschool Gendt. 

Tip 2. Als je niet alleen wilt vraag of een vriendin met je mee wilt gaan. Samen met een vriendin sporten is niet alleen leuker maar het geeft je vaak ook minder het gevoel dat anderen naar je kijken. Dit is vaak maar een gevoel, veel mensen kijken niet naar je. 

Tip 3. Eet genoeg eiwitten. Wat je doel ook is, eet genoeg eiwitten, deze heb je nodig om je spieren extra te ondersteunen. Het is belangrijk omdat je hierdoor je spiermassa meer zou opbouwen. Eiwitten zijn de bouwstenen voor je spieren. Zonder deze eiwitten zal jij nauwelijks spiermassa opbouwen. 

Tip 4. Plan vaste dagen in voor het sporten. Als je vaste dagen inpland met jezelf ben je geneigd vaker te gaan. Hoe vaker jij de dagen voor jezelf kiest, hoe meer je bereid bent om je doelen te behalen. Dit is een win – win situatie. 

Tip 5. Maak een sportschema om te gebruiken in de sportschool Gendt. Als je een schema hebt zal dit vaak wat makkelijker gaan. Doordat je dan weet wat je moet doen en wanneer hoef je niet tussendoor na te denken over wat je graag wilt. Je leest het zo af en je gaat aan de slag. Op het moment dat je iets niet weet kan je het altijd nog vragen 

Samen en alleen

Sporten in de sportschool Huissen is dan natuurlijk een stuk leuker, je hebt je eigen doelen die je wilt behalen. Iedereen is daar voor zichzelf dus mensen zouden hooguit willen helpen met het behalen van je doelen. Of het ondersteunen van je oefening als je een spotter nodig hebt. 

Redactie

Reacties zijn gesloten.