Een training met EMS vindt u bij 30PT

Een training met EMS vindt u bij 30PT

30PT Logo

Bent u op zoek naar EMS? Kom langs bij onze sportschool. 30PT is de beste sportschool bij u in de buurt Wij beschikken over meerdere trainers en de allernieuwste apparaten.

EMS

Een training met EMS

Wat is precies EMS? EMS betekent Elektro Musculaire Stimulatie. Dit houdt in dat je een soort vest aan doet tijdens een sporten. Dit vest is elektrisch en daardoor krijg je kleine schokjes. Hierdoor krijg je meer power. Je spieren worden 150% versterkt en het stimuleert u volledig. Voor veel mensen is dit nieuw. Veel mensen willen graag iets nieuws uitproberen. Daarom kunt u dus bij ons komen om voor de eerste keer EMS uit te proberen. Wij zijn nu nog de enige in Arnhem die gebruik maakt van EMS.

Locatie

De locatie van onze sportschool is perfect voor welk voertuig dan ook. Woont u dichtbij en wilt op de fiets komen, dan is dat geen probleem. Wilt u met de auto komen kan dat ook gemakkelijk. WIj beschikken namelijk over een grote parkeerplaats waar wel 50 auto’s kunnen staan. De sportschool zit aan de rand van de stad. Ons adres is Klarendalseweg 72, 6822 GB Arnhem.

Redactie

Reacties zijn gesloten.