De personal trainer Rotterdam heeft mij heel goed geholpen!

De personal trainer Rotterdam heeft mij heel goed geholpen!

PT-Room Logo

Bent  u op zoek naar een personal trainer in de omgeving van Rotterdam? Zoek dan zeker niet verder want het is een echte aanrader om naar de personal trainer Rotterdam genaamd PT Room B.V. te gaan. Dit is een exclusieve en populaire fitness club die een unieke combinatie biedt van fitness en personal training. Iedereen die er komt zal de juiste begeleiding krijgen om goed en snel de doelen te kunnen bereiken. Ook ik ben er naartoe geweest om van mijn overgewicht af te komen en heb er erg veel baat bij gehad. Ik was 30 kilo te zwaar en wilde daarom minimaal 30 kilo minder wegen.

personal trainer Rotterdam

Het proces bij de personal trainer Rotterdam

Samen met de personal trainer Rotterdam heb ik mijn wensen besproken. Hij heeft mij verschillende dingen betreft fitness en personal training uitgelegd en wat de verwachtingen gaan zijn. Zo is het bijvoorbeeld ook erg belangrijk om mijn eetgewoonten en levensstijl aan te passen om af te kunnen vallen en uiteindelijk op gewicht te blijven. De personal trainer Rotterdam heeft mij zeer goed geholpen en ik ben zeer tevreden. Ik zou het zeker andere mensen aanraden om hier naartoe te gaan.

Redactie

Reacties zijn gesloten.