Wat is een Dunlop padel racket?

Wat is een Dunlop padel racket?

Dunlop is een sport bedrijf die in 1993 werd opgericht, ze zijn bekend om hun Dunlop padel racket en ze waren actief met het verkopen van golf producten. Toen heeft de directeur bedacht om padel rackets te ondernemen. Dunlop rackets zijn gemaakt voor spelers die op zoek zijn naar gemak en comfort met padel rackets. Dit soort rackets hebben rond bladvorm en goede materialen. Die worden gebruikt door beginners. Het frame van Dunlop rackets bestaat uit grafiet. Wat zorgt voor extra duurzaamheid. 

Dunlop padel racket

Dunlop racket kopen

Wilt u een Dunlop padel racket en weet u niet welke u moet halen, vrees dan niet. Hier zijn 5 van de beste rackets van Dunlop.

  1. Dunlop inferno Elite Silver is heel fijn om mee te spelen dan voel je het goed tussen de balans en kracht en de controle. Qua gewicht zit tussen in hij is tussen de 365 gram en 375 gram en heeft een dikte van 38mm.
  2. Dunlop Express Blue wordt gebruik van middel niveaus spelers omdat het heeft een medium balans en gewicht tussen de 360 gram en 375 gram.
  3. Dunlop Fusion Elite pro voor de beste prijs met heel goede kwaliteit. Dunlop Fusion Elite pro rackets zijn afgewerkt met glasvezel. 
  4. Dunlop impact pro LTD. Hij heeft een ronde bladvorm waarbij de sweetspot relatief breed is. Je kan de Dunlop impact pro LTD rackets uit 6 verschillende kleuren kopen. 
  5. Dunlop Rocket is te verkrijgen met 2 kleuren. Deze heeft ook medium balans en weegt ruim 360 Gram.
admin

    Reacties zijn gesloten.